Igår, måndagen 2 juli, deltog Svenska Elvägar i Siemens frukostseminarium om eHighway-tekniken i samband med Almedalsveckan i Visby.

Anders Nordqvist berättade om hur elvägs-initiativet uppstått i Sverige och vad som händer i framtiden, med demonstrationssträcka m.m. Det var stor uppslutning på Teaterskeppet i Visby hamn och på kajen stod en stilig grön lastbil utrustad med strömavtagare!

Flera bilder kommer snart.


Comments

1 Comment so far

 1. Mikael Thorsén on mars 9, 2015 16:28

  Hej!
  Jag skriver ett exjobb vid LTH om en sorts elektrifierade tunga ”bussar” för högre hastigheter.
  Jag ber att få tillgängliggöra en kopia av bilden på den gröna lastbilen med dubbla strömavtagare. Kopian kommer att bli fritt tillgänglig i Lunds Universitets Publikationer (http://www.lu.se/forskning/avhandlingar-och-publikationer ), Lunds Universitets institutionella arkiv.
  Med vänlig hälsning,
  Mikael Thorsén

  Den kommer då at

Name (required)

Email (required)

Webbplats

Speak your mind